Workshop “Sturen op Waarden”

De workshop ‘Sturen op Waarden’ is ontwikkeld voor werkgevers, leidinggevenden, professionals en medewerkers die hun impact op hun werkomgeving willen vergroten.  En die op zoek zijn naar mogelijkheden om samenwerking te verbeteren, veranderingen door te voeren zonder weerstand of gewoon nieuwe inzichten op willen doen voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Wat zijn waarden en hoe beïnvloeden ze ons dagelijkse en werkzame leven?

In de workshop “Sturen op Waarden” gaan we in een dagdeel op een aangename en leerzame wijze aan de slag met kernwaarden. De deelnemers krijgen door interactie met de trainer en door het uitvoeren van korte, leuke en eenvoudige opdrachten snel inzicht in de rol die waarden in ons dagelijkse leven en op ons werk spelen. Ze leren wat hun eigen hoogste waarden zijn en hoe deze hun werk en leven beïnvloeden. Ook gaan we in op de kernwaarden van de organisatie en hoe de deelnemers deze ervaren in het dagelijkse werk. Door de korte en eenvoudige opdrachten uit te voeren krijgen de deelnemers ook inzicht in waarden die tegenstrijdig lijken (waardenconflict) en die in de dagelijkse praktijk voor problemen kunnen zorgen. De deelnemers krijgen de tools om deze mogelijke waardenconflicten direct op te lossen.

Wat levert de workshop op voor de deelnemers?

Na de workshop hebben de deelnemers inzicht in hun hoogste waarden en de invloed die deze waarden hebben op hun (werkzame) leven. Ook hebben ze inzicht in de kernwaarden van de organisatie en hoe deze hun werk beïnvloeden.

Tijdens de workshop leren de deelnemers hoe ze kunnen sturen op basis van waarden en hoe ze conflicterende waarden kunnen herkennen en deze direct op kunnen lossen. Als de deelnemers hun hoogste waarden kennen ontstaat ook inzicht in hun persoonlijke drijfveren en motivatie.

Wat levert de workshop op voor de organisatie?

De deelnemers hebben na afronding van de workshop inzicht in de kernwaarden van de organisatie en waarom deze belangrijk zijn voor de organisatie. Ze krijgen de tools en de kennis om de kernwaarden te integreren in hun dagelijkse werkzaamheden en conflicten met hun persoonlijke waarden direct op te lossen.  De deelnemers krijgen naast inzicht in de organisatiewaarden inzicht in hun eigen hoogste waarden en hoe deze hun dagelijks leven beïnvloeden, daardoor neemt de persoonlijke effectiviteit toe.

Reacties van eerdere deelnemers:

“Zoveel inzicht in 1 dagdeel is echt bijzonder”

“Interactie tussen de deelnemers in een open en ontspannen sfeer”

“Veel interactie met de trainer”

“Leuke, korte opdrachten die veel inzicht geven”

“Het geleerde is direct in de praktijk toe te passen”

Vraag de workshop ‘Sturen op Waarden’ aan

0 + 2 = ?

Vraag nu een cultuurgesprek aan.

Your Proud Company
Schonenvaardersstraat 9
7418 CC Deventer
info@yourproudcompany.nl
0570-679500

©2021 Your Proud Company

Je privacy is belangrijk voor ons, bekijk hoe in onze privacy-verklaring.