Over ons

Over Your Proud Company

Your Proud Company is opgericht omdat het tijd is om de volgende stap te zetten in de Nederlandse organisaties, de stap naar het verbeteren van de bedrijfscultuur. Jaren van ervaring in het HR-werkveld van organisatieverandering en persoonlijke ontwikkeling hebben ons geleerd dat het succes van een organisatie voor het overgrote deel wordt bepaald door de bedrijfscultuur, de overtuigingen en de waarden die in een organisatie aanwezig zijn. Door te focussen op bedrijfscultuur kunnen de HR-vraagstukken zoals bijvoorbeeld verloop, verzuim en organisatieontwikkeling, waar het traditionele HR tekort schiet, worden opgelost.

Your Proud Company is er om bedrijven en organisaties te helpen de stap te zetten van het traditionele HR naar het werken aan een gezonde bedrijfscultuur.

Onze visie

HR heeft de laatste jaren stil gestaan, waardoor we het meren deel van ons HR-tijd vooral besteden aan de zaken die ondersteunend moeten zijn aan de strategie van HR: Compliancy en salarisadministratie. HR moet de volgende stap zetten en weer het strategische punt worden binnen organisaties. Het wordt voor veel bedrijven steeds lastiger om mensen aan te trekken en goede mensen te behouden. Het ziekteverzuim zoals Burn-outs is hoog terwijl nieuwe strategieën vaak stranden. Strategisch moeten bedrijven zich gaan richten op één ding: Gezonde Cultuur.

Onze Missie

De missie van Your Proud Company is om Nederland het voorbeeldland op het gebied van HR te laten zijn.

HR-management betekent vooral sturen op cultuur, zodat er structureel een gezonde cultuur bestaat bij bedrijven en daardoor iedereen kan excelleren om de (hogere) doelen te behalen. Werkzaamheden zoals compliancy en salarisadministratie zal vooral uitbesteed moeten worden, zodat ieder HR-professional zich op het werken van de cultuur kan richten.

Nederland heeft alles in zich om bedrijven te hebben met een gezonde cultuur. Door de volgende stap op het gebied van HR te maken worden wij het voorbeeldland op het gebied van HR.

Martin Barelds

Over Martin Barelds

“Na meer dan 20 jaar ervaring, met vallen en opstaan, in het vak van personeelsmanagement vond ik het welletjes, het traditionele HR, of personeelszaken is niet meer, of eigenlijk nooit geweest. Na jaren van reorganiseren, personeelsbeleid, verzuim managen, personeel binden en boeien, HR Business cases en arbeidsrecht is mij een ding heel duidelijk geworden:”

“Cultuur eet strategie als ontbijt, cultuur eet eigenlijk alles als ontbijt….”

YPC

Your Proud Company is er om bedrijven en organisaties te helpen de stap te zetten van het traditionele HR naar het werken aan een gezonde bedrijfscultuur.

Vraag nu een cultuurgesprek aan.

Your Proud Company
Schonenvaardersstraat 9
7418 CC Deventer
info@yourproudcompany.nl
0570-679500

©2021 Your Proud Company

Je privacy is belangrijk voor ons, bekijk hoe in onze privacy-verklaring.